ID: 32408
 / 5

1 500 000,00 €

Na predaj

Investičná príležitosť s rozdelením na kancelárie Sliezska 1 Bratislava

Lokalita: Bratislava III

280

|

5357.14  €/m²

138 dní
|
16 x
|
0 x
  • sk
  • en
  • de
  • es
  • fr
  • hu
  • it
  • pl
  • ru

Opis

Exkluzívna investičná príležitosť: Moderná administratívna budova s možnosťou využitia na bývanie či kancelárie – kompletná rekonštrukcia, klimatizácia, kamerový systém Hľadáte priestor pre váš podnikateľský zámer alebo atraktívnu investičnú príležitosť s potenciálom na prenájom? Ponúkame na predaj výnimočnú administratívnu budovu s vlastným dvorom a parkovaním, situovanú v dynamicky sa rozvíjajúcej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Detaily nehnuteľnosti: - Typ: Administratívna budova s možnosťou využitia na trvalé bývanie alebo kancelárie - Podlažia: 3 nadzemné (vrátane podkrovia) + 1 podzemné podlažie - Úžitková plocha: 363 m² - Zastavaná plocha: 156 m² - Vlastníctvo: Budovy sú na LV vedené ako rodinný dom - Stav: Kompletná rekonštrukcia v roku 2016 - Vybavenie: Klimatizácia, kamerový systém - Parkovanie: Vlastný dvor s možnosťou parkovania Táto mimořádná budova poskytuje flexibilné využitie každého z jej podlaží. Na typických nadzemných podlažiach sa nachádzajú malé uzavreté kancelárie, každá s vlastnými sociálnymi zariadeniami, čo zabezpečuje komfort a súkromie pre všetkých nájomníkov alebo zamestnancov. Podzemné podlažie je vybavené spoločenskou miestnosťou, sociálnymi a technickými priestormi, ktoré umožňujú organizovanie firemných podujatí alebo poskytujú priestor pre relax a oddych. Nehnuteľnosť je kompletne pripojená na všetky inžinierske siete - vodovod, elektrina, kanalizácia a zemný plyn, čo zaručuje bezproblémový chod vašej firmy alebo pohodlie pri bývaní. Vďaka nedávnej kompletné rekonštrukcii v roku 2016 je budova v perfektnom stave, pripravená na okamžité využitie bez ďalších investícií. Moderné vybavenie zahŕňa klimatizáciu pre pohodlie počas horúcich letných dní a kamerový systém pre zvýšenie bezpečnosti. Poloha budovy je ideálna s ohľadom na dostupnosť a občiansku vybavenosť. V blízkosti nájdete obchody, reštaurácie, kaviarne, banky, zdravotné strediská a ďalšie služby, ktoré prispievajú k atraktivite lokality pre podnikanie i bývanie. Investujte do nehnuteľnosti, ktorá vám ponúka viacero možností využitia a zároveň zabezpečí stabilný príjem z prenájmu. Odporúčame osobnú obhliadku, aby ste sa na vlastné oči presvedčili o jedinečnosti a kvalite ponúkanej nehnuteľnosti. Neváhajte a staňte sa majiteľom tejto výnimočnej budovy! Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku, ktorá vás presvedčí, že táto nehnuteľnosť je tou pravou investíciou pre vás.

 

Cena:1.500.000,-- Eur bez DPH.

 

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 795 565 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Charakteristiky

Stav nehnuteľnosti:po kompletnej rekonštrukcii

Dátum poslednej aktualizácie: 11.12.2023

Chcem viac informácií
V zmysle zákona o ochrane osobných údajov dávam súhlas na spracovanie mojich osobných údajov (meno, priezvisko, titul, telefón, e-mail) v informačnom systéme prevádzkovateľa, Realitná kancelária ALPIA, za účelom vypracovania ponuky na dobu neurčitú.

Mám lepšiu ponuku
V zmysle zákona o ochrane osobných údajov dávam súhlas na spracovanie mojich osobných údajov (meno, priezvisko, titul, telefón, e-mail) v informačnom systéme prevádzkovateľa, Realitná kancelária ALPIA, za účelom vypracovania ponuky na dobu neurčitú.

Podobné nehnuteľnosti

Bratislava III
1 500 000,00 € Na predaj

301

|
4 983,39  €/m²

Investičná príležitosť s rozdelením na kancelárie

Bratislava III
1 500 000,00 € Na predaj

280

|
5 357,14  €/m²

Na predaj bytový dom Sliezska 1 Bratislava

Bratislava III
1 500 000,00 € Na predaj

301

|
4 983,39  €/m²

Na predaj bytový dom Sliezska 5 Bratislava

Bratislava III
exkluzívne
850 000,00 € Na predaj

1 698

|
500,59  €/m²

Polyfunkčný objekt na predaj, Bojnická, Nové Mesto, Bratislava III