od 2655 € mesačne
570 000,00 €

Na predaj

Rodinný dom na predaj, Hlučínska, Nové Mesto, Bratislava III

Lokalita: Bratislava III

4 iz.

|

338

|

1686.39  €/m²

71 dní
|
77 x
|
0 x
  • sk
  • en
  • de
  • es
  • fr
  • hu
  • it
  • pl
  • ru

Opis

Ponúkame na predaj polovicu rodinného domu, na ul. Hlučinska, Nové Mesto, Bratislava. Ide o širšie centrum Bratislavy hneď za Trnavským mýtom. Konkrétne ide o dve bytové jednotky, jedna na prvom poschodí (cca 82m2) a druhá v podkroví (cca 46m2) s celkovou plochou cca 128m2. Po čiastočnej rekonštrukcii.
POPIS DOMU: Rodinný dom bol postavený v roku 1930 z pálenej tehly. Zastavená plocha domu je 120m2. Dom stojí na pozemku s rozlohou 338m2. Dom je čiastočne rekonštruovaný, v roku 2016 bola urobená nová strecha. Predávajúci vlastní 1/2 celého domu s pozemkom. Dohodou o užívaní sú s druhým vlastníkom dohodnutí, že suterén a prízemie domu využíva druhý vlastník a prvé poschodie a podkrovie využíva predávajúci. Predaj je možný aj zvlášť prvého poschodia a zvlášť podkrovia. Druhý vlastník v dome trvalo nebýva. V budúcnosti je možnosť odkúpiť celý dom. S druhým majiteľom sa dá dohodnúť aj na rekonštrukcii celého domu.
POPIS POZEMKU: Celková výmera pozemku je 338m2. Z toho zastavaná plocha a nádvorie 209m2 a záhrada 129m2. K 1/2 nehnuteľnosti prislúchajú 3 vlastné parkovacie miesta pred domom. Predávajúci má na pozemku mobilný kontajner, ktorý slúži ako skladový priestor. Za domom má predávajúci malú záhradu so stromami s rozmermi cca 6x7m.
POPIS BYTU NA PRVOM POSCHODÍ: Spoločným schodiskom sa dostaneme na prvé poschodie kde je balkón aj vchodové dvere do bytu. Z chodby je vstup do šatníka, do obývačky, ktorá je prechodná do spalne. Z chodby sa tiež dostaneme do kúpeľne so sprchovým kútom, kuchyne, samostatného WC a do tretej izby. Z kuchyne sa dá dostať do komory. Okná obývačky a spálne sú orientované na juhozápad, okná tretej izby a kuchyne sú orientované na severovýchod. Detailnejšie dispozíciu viď pôdorys vo fotkách. Byt sa predáva po dohode buď zo zariadením (v prípade že nový majiteľ bude chcieť zachovať historický ráz tohto domu) alebo nezariadení. Fotky v inzeráte sú zväčša vizualizácie (upravená fotka je v pravom hornom rohu označená ako "vizualizácia"). Originál fotky sú k dispozícii na vyžiadanie. Byt je čiastočne rekonštruovaný. V roku 2014 boli repasované okná, v roku 2017 boli urobené nové rozvody vody. V byte sú liatinové radiátory. Byt má nový plynový kotol na kúrenie aj ohrev TUV. Na podlahách sú drevené parkety.
POPIS PODKROVIA: Spoločným schodiskom sa dostaneme do podkrovia, kde sú samostatné vchodové dvere. Celé podkrovie je ako jeden priestor v ktorého každej časti sa nachádza časť zázemia bytu - kuchyňa, jedáleň, obývačka a spálňa. Jediná samostatná miestnosť je kúpeľňa s vaňou a WC. Podkrovie má vlastnú terasu. Detailnejšie dispozíciu viď pôdorys vo fotkách.
Podkrovie sa predáva po dohode buď so zariadením (v prípade že nový majiteľ bude chcieť zachovať historický ráz tohto domu) alebo nezariadení. Fotky v inzeráte sú zväčša vizualizácie (upravená fotka je v pravom hornom rohu označená ako "vizualizácia"). Originál fotky sú k dispozícii na vyžiadanie.. Celé podkrovie prešlo v roku 2016 rekonštrukciou. Kúrenie a TUV je zabezpečené novým plynovým kotlom spoločným pre prvé poschodie a podkrovie.
OKOLIE: Rodinný dom sa nachádza v širšom centre Bratislavy v tichej uličke hneď za Trnavským mýtom. Je tu úplne kompletná občianska vybavenosť, Lidl 150m, nákupné centrum Central 550m. Zastávka MHD a električky 300m, dve zastávky a ste v starom meste. Ihriská, športoviská. Letné kúpalisko Tehelné pole a voľnočasový park Jama 650m. Okrem vlastného parkoviska je pri dome možné parkovať – mestský parkovací systém zvýhodňujúci rezidentov.
VÝHODY: Bývanie v rodinnom dome v širšom centre mesta. Všade na skok a pritom tichá lokalita. Vlastná záhradka a vlastná terasa. Možnosť rekonštruovať podľa vlastných predstáv. Možnosť odkúpiť viac častí domu.
CENY: Mesačné náklady na energie na sú 200€. Predajná cena za prvé poschodie je 320 000€, predajná cena za podkrovie je 250 000€, spolu 570 000€ vrátane provízie RK.

Poloha

Charakteristiky

Stav nehnuteľnosti:po čiastočnej rekonštrukcii
Ďaľšie informácie o nehnuteľnosti:tichá lokalita
Terén:rovina
Počet izieb:4
Okná:drevené
Zariadenie kúpelne:Vaňa klasická, Sprchovací kút, Oddelené WC
Vek stavby:viac ako 50 rokov
Stavebný materiál:tehla
Elektrická prípojka:230V
Energetický certifikát:nie je k dispozícii
Verejný vodovod:áno
Príprava teplej vody:plynový ohrievač
Plyn:áno
Odpad:kanalizácia
Možnosť hypotekárneho úveru:áno

Benefity

  • Najlepšia cena za m2
  • Najlacnejšia v okolí

Dátum poslednej aktualizácie: 22.04.2024

Chcem viac informácií
V zmysle zákona o ochrane osobných údajov dávam súhlas na spracovanie mojich osobných údajov (meno, priezvisko, titul, telefón, e-mail) v informačnom systéme prevádzkovateľa, Realitná kancelária ALPIA, za účelom vypracovania ponuky na dobu neurčitú.

Mám lepšiu ponuku
V zmysle zákona o ochrane osobných údajov dávam súhlas na spracovanie mojich osobných údajov (meno, priezvisko, titul, telefón, e-mail) v informačnom systéme prevádzkovateľa, Realitná kancelária ALPIA, za účelom vypracovania ponuky na dobu neurčitú.

Podobné nehnuteľnosti

Bratislava V
330 000,00 € Na predaj

3 iz.

|

222

|
1 486,49  €/m²

3-izbový rodinný dom na predaj, Čunovo